Velkommen til Tegnestuen Birk - en del af Byggeri & Teknik

V1 Hus

ET PARCELHUS OPFØRT I EKSKLUSIVE MATERIALER OG MED SØUDSIGT

Huset er bygget op om en midterakse med stuen som omdrejningspunkt, værelsesafdeling til den ene side og køkken, bryggers og indgang til den anden.

Med frit udsyn til marker og sø stræber det fremskudte midterparti efter at trække naturen indenfor. Udover at være forskudt for resten af huset adskiller midterpartiet sig også med sine smukke mørke mursten, der giver både tyngte og kraft til den øvrige lyse facade. Letheden bevares med den gennemsigtighed, der bliver med vinduespartierne i begge facader.

Facademuren er skalmuret og bagmuren opbygget i træ. Tagbeklædningen er listedækket tagpap, som egner sig bedst til de lave taghældninger. Zinksålbænke og zinkinddækning langs tagkanten giver huset skarpe linjer og en vedligeholdelsesfri facade. Loftet følger den udvendige taghældning, hvilket giver høje og lyse rum bag de store vinduespartier. For at sikre lys bagerst i rummene er der suppleret med tagvinduer. På lofterne er opsat træbetonplader for at sikre den bedste akustik.

Boligeksemplet er udlånt af ejer og er ikke en standard bolig. Hos os vælges din bolig ikke fra et katalog den skabes unikt til dig.

    Kontakt os…