Velkommen til Tegnestuen Birk - en del af Byggeri & Teknik

V4 Hus

HUSET I BYEN TIL DEN STORE BØRNEFAMILIE, MED HOVEDVÆGT PÅ FUNKTIONALITET 
Et parcelhus til den store børnefamilie. Huset er designet med hovedvægten lagt på børneværelser. Der er hele 7 værelser foruden et kontor. Værelserne er fordelt i 3 grupperinger, hvor den største gruppe tæller 3 værelser og et kontor, og med adgang direkte til toilet og bad, via et stort legerum. Husets hjerte består af et stort køkken-alrum, som danner centrum i hele huset. Køkken-alrummet står i åben forbindelse med opholdsstuen, kun adskilt af en stor foldedør, således alrummet kan udvides ind i opholdsstuen hvis der, ved specielle lejligheder, er behov for meget plads i alrummet.

Huset er opført med skrå lofter, og med højtsiddende vinduer til at føre lyset langt ind i rummene. Lofterne er træbeton, som giver en fantastisk akustik i huset.

Parcelhuset er opført i 1 plan i rosa teglsten, og med mørke vinduer som kontrast til de lyse facader. Tagkonstruktionen er med en lav ensidig taghældning, beklædt med listedækket tagpap som er meget velegnet til de lave taghældninger.På sydsiden danner facaderne en fantastisk lukket terrasse, med direkte udgang fra køkkenet og én af børneafdelingerne.

Boligeksemplet er udlånt af ejer og er ikke en standard bolig. Hos os vælges din bolig ikke fra et katalog den skabes unikt til dig.

Kontakt os…