Velkommen til Tegnestuen Birk - en del af Byggeri & Teknik

DET SYMMETRISKE HUS 

Dette nydelige hus ligger flot placeret i landskabet med udsigt over en eng.
Huset er helt symmetrisk opbygget omkring de to gennemgående gavlkviste

Ideen bag udformningen har været at byde naturen velkommen indenfor, gennem de store buede vinduespartier i facadens gavlkviske.
For at tilfører det indre af huset endnu mere lys, valgte Arkitekt og bygherre at lade alle vinduerne gå helt ned til gulvet. Familien kan således fra spisebordet, nyde den flotte udsigt og det fine lysindfald fra både vinduer og fire ovenlysvinduer.

Indretningen bærer præg af det funktionelle. Hvilket kommer til udtryk i indretningen. I gavlen er bryggersindgangen, der i udgangspunktet fungerer som den daglige adgang, – fra blandt andet garagen.

Arkitekten har forsøgt at give huset den personlighed og historie, familien ønskede.
Her har man i indretningen eksempelvis også valgt at genanvende mursten fra familiens tidligere hus der desværre brændte.

Boligeksemplet er udlånt af ejer og er ikke en standard bolig. Hos os vælges din bolig ikke fra et katalog den skabes unikt til dig.

Kontakt os…