Velkommen til Tegnestuen Birk - en del af Byggeri & Teknik

Tegnestuen Birk

Om os

Hos Tegnestuen Birk tilbyder vi alt inden for idéoplæg, planlægning og 3D visualiseringer, så du får det bedste beslutningsgrundlag, før projektet sættes i gang.

Som arkitekt handler det først og fremmest om at lytte og spørge ind til behov, og ønsker.

Det er via de mange inputs og dialogen, at det bedste resultat opnås. Et resultat der passer til den enkelte!

Det, der ”passer til alle”, passer sjældent rigtigt til nogen
– derfor tegner vi individuelle projekter netop tilpasset den enkelte kunde.

Vores naturlige arbejdsområder er boliger i det åbne land, parcelhuse, villaer samt erhvervsbyggeri og offentligt byggeri.

Vi kan være med fra den første idé til projektet er realiseret. Vi vil gennem hele forløbet kunne rådgive dig i alle byggeriets faser, med et dynamisk og erfarent team af medarbejdere.

Vi er således garant for, at projekterne, i tæt samarbejde med vore kunder, planlægges og gennemføres efter ønsker, god kvalitet, den rigtige pris samt den gældende lovgivning.

Tegnestuen Birk – en del af BYGGERI & TEKNIK I/S

BYGGERI & TEKNIK I/S er en rådgivningsvirksomhed med stor faglig ekspertise og erfaring på alle vore rådgivningsområder.

BYGGERI & TEKNIK I/S og Tegnestuen Birk har ansat arkitekter, ingeniører, agronomer, konstruktører, tekniske designere, byggeteknikere samt specialister på teknikområdet. Alle bidrager til at sikre et komplet projekt med skitseoplæg, myndighedsbehandling, projektering, ingeniørberegninger, energi, byggestyring og tilsyn.

Kontakt os…