Velkommen til Tegnestuen Birk - en del af Byggeri & Teknik

S11 Stuehus

ET NYT STUEHUS I NATURSKØNT OMRÅDE, HVOR SAMMENHÆNG MELLEM UDE OG INDE HAR HØJ PRIORITET 

Huset har samme placering som det gamle hus begrænset af eksisterende, blivende driftsbygninger på den ene side og store niveau forskelle i terrænet på den anden. Trods begrænsningerne er placeringen fantastisk.

Huset er fuldmuret i røde teglsten, opmuret med lige gavle og tagbeklædningen er betontagsten afsluttet med vindskedesten ved gavlene. Vinduerne er hvide træ-alu vinduer, som markerer sig tydeligt i den røde facade. Vindskeder på udhænget er beklædt med zink ligesom alle kvistene og inddækningen ved mellembygningen. I flunksiderne på alle kviste er isat vinduer, hvilket forøger udsynet betydelig inde fra. Materialevalg og sammensætning giver en stort set vedligeholdelsesfri facade.

Et betondæk og det nedhængt loft i træbetonplader over hele huset sikre den maksimale lydisolering mellem de to plan og giver god akustik i alle rum.

I forbindelse med indretning og placering af vinduer både i grundplan og på 1. sal, har der været stor fokus på udsyn og lys ind i huset. Derfor er de centrale opholdsrum placeret ved den ”frie” gavl og er forsynet med hhv. karnap og en stor kvist. Over kvisten er der en mindre altan, som giver mulighed for at nyde naturen oppefra og ude i det fri.

 

Boligeksemplet er udlånt af ejer og er ikke en standard bolig. Hos os vælges din bolig ikke fra et katalog den skabes unikt til dig.

Kontakt os…