Velkommen til Tegnestuen Birk - en del af Byggeri & Teknik

S16 Hus

LANDEJENDOM I IDYL PÅ FYN

På denne naturskønne ejendom blev en udtjent trelænget gård, erstattet med et moderne stuehus. Grunden gemmer på masser af fantastiske spots med naturen i centrum.

Huset er opført i kvalitetsmaterialer hele vejen rundt. Den tidsløse mursten med naturlig variation i brune nuancer, blender huset ind i den fynske natur.

Huset er i 1½ plan med fuld udnyttet loftetage. På 1. salen er der bl.a. indrettet en voksenafdeling, hvor der er indretningsmæssige detaljer, så det netop opfylder de ønsker familien har til funktionalitet i hverdagen.

Stueplanet er kendetegnet ved det store køkken-alrum, som går på tværs af huset. Der er tænkt ind, at den store stue kan opdeles, så man kan få et rigtigt soveværelse i stueplanen, hvis det behov skulle opstå.

Ud mod haven giver høje vinduespartier en helt symmetrisk facade og et dejligt lysindfald til de store opholdsrum i huset. Vinduespartierne trækker naturen med ind i huset og giver mulighed for at nyde den smukke udsigt.

Lofterne i hele huset er Troldtekt, som giver en fantastisk akustik.

Boligeksemplet er udlånt af ejer og er ikke en standard bolig. Hos os vælges din bolig ikke fra et katalog den skabes unikt til dig.

Kontakt os…