Velkommen til Tegnestuen Birk - en del af Byggeri & Teknik

S3 Stuehus

FRITLIGGENDE STUEHUS OPFØRT SOM ERSTATNING FOR GAMMELT OG UDTJENT STUEHUS 

Huset er placeret på et plateau for foden af en bakke i et kuperet terræn. Med den valgte placering er huset helt sin egen og har samtidig sammenhængen med den ældre ladebygning, som skal bevares på ejendommen.

Huset er opført i traditionel byggestil med murede gesimser og hjørnepilastre. Under vinduerne er sålbænkene udført som rulleskifte og ved entrédøren er lagt en skiferklinke. Materialerne med de røde teglsten, sorte betontagsten og vinduerne i antracitgrå træ-alu, giver huset et roligt og harmonisk udtryk.

I sydfacaden giver høje vinduespartier en helt symmetrisk facade og et dejligt lysindfald til de store opholdsrum inde i huset. Vinduespartierne trækker haven et lille stykke ind i huset og giver mulighed for at nyde haven og det grønne område mod syd.

Ved indretningen er der lagt vægt på det funktionelle og det er prioriteret, at der kun skal være én indgang.

Med den valgte bredde gives der mulighed for god udnyttelse af pladsen på 1. sal til værelser, kontor og et centralt opholdsrum.

Boligeksemplet er udlånt af ejer og er ikke en standard bolig. Hos os vælges din bolig ikke fra et katalog den skabes unikt til dig.

Kontakt os…