Velkommen til Tegnestuen Birk - en del af Byggeri & Teknik

S6 Stuehus

STUEHUS ER TILPASSET OG PLACERET SAMMEN MED DE EKSISTERENDE DRIFTSBYGNINGER

Med det store indgangsparti og den smukke hoveddør bliver man budt indenfor i en voluminøs og lys hall, som er i åbent forbindelse med et stort opholdsrum på 1. sal. Lyset strømmer ind fra begge sider gennem de store vinduespartier i frontkvistene. Med en dobbelt glasdør mellem hall og alrum, kan man se gennem huset ud i haven på modsatte side.


I indretningen er der lagt vægt på den funktionelle udnyttelse af afdelingen ved den daglige indgang i gavlen og modsat ligger de rummelige stuer. De to stuer deler en brændeovn, der er indmuret i skillevæggen og har glaslåge på begge sider.

Huset er helt symmetrisk i facaden, med de markante fremskudte frontkviste og de små zinkbeklædte kviste ens fordelt på tagfladerne på begge side. På trods af at det kun er nødvendigt med den ene skorsten til pejsen i stuen, er der af hensyn til symmetrien opmuret en ekstra skorsten.

Boligeksemplet er udlånt af ejer og er ikke en standard bolig. Hos os vælges din bolig ikke fra et katalog den skabes unikt til dig.

Kontakt os…