Velkommen til Tegnestuen Birk - en del af Byggeri & Teknik

V2 Hus

ÅBNE OG SAMMENHÆNGENDE RUM MED MASSER AF LYS 

Der er i hele huset både udvendigt og indvendigt kælet for detaljerne og i et fint samspil mellem alle aktører fra første ide til det færdige resultat er ønsker og drømme blevet til virkelighed.

Køkken alrummet er center og omdrejningspunkt i huset med værelser og soveværelse fordelt på hver side. I værelserne er højden ved ensidig taghældning udnyttet til hemse

Tyngden i huset er skabt med teglstens facader, som brydes af det fremskudte glasparti i midten. Glasparti giver et fantastisk lysindfald i alrummet og med orientering mod øst kan tempeturen holdes på et fint niveau.

Garagen ligger tilbagetrukket i forhold til boligens linjer og signalerer med et andet materialevalg, at den ikke er en del af selve boligen. Med de mørke farver virker garagen ikke så dominerende Selvom den er forholdsvis stor sammenlignet med de kvadrater, huset er sammensat af.

Med forskydningen i facaden forøger man udkigsmulighederne fra flere rum samtidig med at der omkring huset skabes hjørner med læ og sol, så mulighederne for ophold udenfor på alle tider af dagen er mulig.

Boligeksemplet er udlånt af ejer og er ikke en standard bolig. Hos os vælges din bolig ikke fra et katalog den skabes unikt til dig.

Kontakt os…