Velkommen til Tegnestuen Birk - en del af Byggeri & Teknik

V3 Hus

HER SKAL DER IKKE TÆNKES PÅ MALEARBEJDE I DE NÆSTE MANGE ÅR 

Med teglstens facader, tegl på taget, vinduer og døre i træ-alu samt udhængsbeklædning i zink er der hele vejen rundt tænkt på vedligeholdelsesfrie materialer. Det gamle stuehus var pudset og kalket, vinduerne af træ, hvilket krævede masser af vedligehold.

Med klinker på gulvene i hele huset er der også indvendigt lagt stor vægt på slidstyrke og kvalitet. Slut med sidser i trægulve og sarte gulvtæpper.

Indretningen er meget funktionel og huset rummer alle de rum, der er behov for. Når man bor på landet og nogle gange kommer ind med jord på støvlerne er bryggerset nødvendigt og gæsterne kan komme ind gennem entreen. Det centrale alrum er i åben forbindelse med køkken og stuen og sammen med gangen giver det adgang til alle rum i huset værelser, badeværelser, viktualierrum osv..

Køkkenet og stue er i åben forbindelse med alrummet, men føles alligevel som selvstændige rum, med god plads og gode indretningsmuligheder.

Den store terrasseskydedør og det store vindue i stuen giver masser af lys ind i huset og udsyn den anden vej, så der er mulighed for at følge med i, hvem der færdes mellem boligen og driftsbygningerne.

 

Boligeksemplet er udlånt af ejer og er ikke en standard bolig. Hos os vælges din bolig ikke fra et katalog den skabes unikt til dig.

Kontakt os…