Velkommen til Tegnestuen Birk - en del af Byggeri & Teknik

V6 Hus

DEN CENTRALE RUNDE MIDTE GØR HUSET HELT UNIK

Med udgangspunkt i den runde midterakse er dette hus modeleret ud fra ønsket om at skabe sammenhæng mellem driftsbygningerne og boligen.

De runde former er kombineret med lige linjer og huset er bygget delvist i to plan. Den runde midterdel har en indskudt etage og sidefløjene er i et plan med højt til loftet.

Garagen er integreret i huset og med direkte indgang til bryggerset. Flere overdækkede områder omkring huset, båret af slanke søjler, giver mulighed for at søge ly for både sol og regn.

Materialerne er valgt med stor respekt for kvalitet og ud fra et ønske om, at der ikke skal bruges tid på vedligehold. I en travl hverdag skal resurserne bruges rigtigt og derfor har familien prioriteret en stort set vedligeholdelsesfri bolig.

Boligen markerer sig i landskabet, da det er frit placeret ved siden af den eksisterende have, men med de valgte farver på facaden, har boligen et roligt og afdæmpede udtryk.

Boligeksemplet er udlånt af ejer og er ikke en standard bolig. Hos os vælges din bolig ikke fra et katalog den skabes unikt til dig.

Kontakt os…