Velkommen til Tegnestuen Birk - en del af Byggeri & Teknik

V7 Hus

HER ER ET UDTJENT BYHUS BLEVET ERSTATTET AF ET MODERNE ENERGIRIGTIGT HUS MED LAVE VARMEUDGIFTER
Huset er arkitekttegnet med det klassiske udtryk, rene linjer og vedligeholdelsesfrie materialer. Det er opført i røde teglsten og med sorte betontagsten.

Haven med den store terrasse og de store glaspartier i facaden vender alt sammen mod syd. De sikrer et flot lysindfald og giver direkte adgang til haven fra de bagvedliggende rum.

En unik mahogni fordør fører ind til en flot entré med skabsvæg og god plads. Indgangen byder alle indenfor til et lyst og dejligt hus. En glasskydedør forbinder entré med køkkenet ligesom der er adgang til et dejligt værelse fra entréen.


Centralt i boligen ligger køkken/alrum og stue i helt åben forbindelse. Stuen har vinduespartier fra gulv til loft med udgang til den sydvendte terrasse. Køkkenet er klassisk og har mange flotte detaljer, med bl.a. adgang til et viktualierum og spiseplads ved køkkenøen, er der lagt stor vægt på funktionalitet og gode materialer.

Med adgang fra køkkenet er der indrettet et kontor/værelse, som kan anvendes efter det behov familien måtte have.

Boligen har et stort soveværelse med indbyggede skabe samt skydedør til det store centrale badeværelse. Badeværelset er indrettet med flotte lyse elementer samt bruseniche med god plads.

Boligeksemplet er udlånt af ejer og er ikke en standard bolig. Hos os vælges din bolig ikke fra et katalog den skabes unikt til dig.

Kontakt os…