Velkommen til Tegnestuen Birk - en del af Byggeri & Teknik

296 M2 MODERNE STUEHUS UDEN SKUNKRUM PÅ 1. SAL.

Stuehus opført som 1. del af stor masterplan for hele ejendommen.
Med den høje facade er der ingen skunkrum på 1. salen og dermed får man betydelig mere gulvplads til den aktive familie. Et centralt opholdsrum på 1. sal med synlige spærkonstruktioner, giver ekstra højde og rummelighed. Trappeopgangen er lukket, dog er der etableret åbninger hensyn til lys og åbenhed.

Huset er funktionelt indrettet, for den travle familie med bryggers, opholdsrum, kontor m.v. i grundplan og soveafdeling på 1. sal.
Huset har i facaden lodrette linjer i form af vinduespartier fra gulv til loft, terrassedørene på 1. sal og de markerede murfelter ved vinduerne i gavl og facade. En lodret linje markeret i murværket modvirker de opadstræbende linjer ved vinduerne. Murværket er, ved hjørner og afslutningen mod taget, udført med traditionelle detaljer, hvilket er fint kombineret med de høje vinduespartier og giver huset mere nutidige takter.

Garagen er placeret lidt væk fra boligen og dermed uden direkte adgang til huset, men med masser af god plads til familiens køretøjer. Garagen har facadebeklædning af træ og tagpaptag, som er designet til at passe sammen med boligens arkitektur.

 

Boligeksemplet er udlånt af ejer og er ikke en standard bolig. Hos os vælges din bolig ikke fra et katalog den skabes unikt til dig.

Kontakt os…