Velkommen til Tegnestuen Birk - en del af Byggeri & Teknik

V9 Hus

AFBALANCERET MODERNISME

Husets arkitektoniske hovedgreb er tre forskudte rektangler af forskellige højder og størrelser, og som diskret glider ind i hinanden og skaber et naturligt indgangsområde og to terrasser. Det hele er bundet sammen af en zinkinddækning med dobbelt fals, der omslutter de flade tage der definerer de tre bygningsvolumener.

De tre bygningsvolumener har reelt hver deres funktion. Fra entreen er der adgang til bryggers og teenagerafdeling med eget bad, og direkte gennem en glasdør til husets hjerte og centrale omdrejningspunkt; køkken-alrummet, der er placeret i den midterste rektangel. Køkken-alrummet fremstår en meter højere end de to andre bygningsvolumener for, via højt placerede vinduer, at give mulighed for et større dagslysindtag. Herfra er der adgang til volumenet med stue og tilknyttet forældreafdeling.

Det har været vigtigt for familien, at huset fremstod enkelt og ensartet. Derfor er lofterne bl.a. udført i Troldtekt med trælister, for at skabe en god akustisk løsning.

Boligeksemplet er udlånt af ejer og er ikke en standard bolig. Hos os vælges din bolig ikke fra et katalog den skabes unikt til dig.

Kontakt os…