Velkommen til Tegnestuen Birk - en del af Byggeri & Teknik

Vx Hus

STUEHUS OPFØRT MED RESPEKT FOR DE OMKRINGLIGGENDE BYGNINGER 

Med 225 m² fordelt i 1½ plan ligger dette smukke stuehus i dejlige omgivelser. Den oprindelige have er bibeholdt i det omfang det var muligt, og det nye stuehuset er vendt, så facaden åbner ud til gårdspladsen i modsætning til det gamle, og nu nedrevne stuehus der lå med gavlen ud mod gårdspladsen.

Huset har en pudset og hvidmalet facade med skarpe linjer uden mange detaljer for at give boligen et stilrent udtryk. Udformning og farve er valgt med respekt for de eksisterende bygninger og med tanke på sammenhæng og helhed på stedet. Valg af udvendige overflader og den medfølgende vedligeholdelse i form af maling af facaderne, har været et bevist tilvalg, for at sikre den røde tråd, som skaber en sammenhæng i boligen.

Med en funktionel indretning, hvor opholdsrummene inkl. et stort bryggers er placeret i grundplan og soveafdelingen er indrettet på 1. salen, kan boligen opfylde kravene til en hverdag, som både indeholder arbejde på markerne og job udenfor ejendommen. De store vinduespartier i alrum og stue giver mulighed for et dejligt lysindfald og udsyn til have og marker.

Boligeksemplet er udlånt af ejer og er ikke en standard bolig. Hos os vælges din bolig ikke fra et katalog den skabes unikt til dig.

Kontakt os…